Vaklokaal Chinees

Alles voor Chinees!

Chinees links, bijles, huiswerkbegeleiding, examentraining

Heb je moeite met het vak Chinees? Dan ben je niet de enige die worstelt met de moeilijke Chinese karakters, de toonuitspraak, de teksten en literatuur. Om nog maar niet te spreken van alle opdrachten, toetsen of examens voor het schoolvak! Jij kunt dus wel wat huiswerkhulp gebruiken!

 

Huiswerkhulpjes Chinees

Zit jij in op de basis- of middelbare school? Gelukkig kun jij dan zelf veel doen, om je resultaten te verbeteren en over te gaan met een goed rapportcijfer voor Chinees. Profiteer ook van deze handige Huiswerktools:

  Huiswerktips      Concentratietips 
     
  Huiswerklinks      Uitlegvideo's 
     
  Huiswerkplanner      Overzichtplanner  

 

Toetshulpjes Chinees

En wil jij zelf aan de slag om je toetsresultaten te verbeteren en over te gaan met een goed rapport voor Chinees? Profiteer dan van deze handige Toetstools voor Chinees:

  Proefwerktips      Faalangsttips 
     
  Proefwerklinks      Uitlegvideo's 
     
  Proefwerkplanner      

 

Examenhulpjes Chinees

Zit jij in het VO, MBO of HBO? Ben jij een examenkandidaat en wil jij zelf aan de slag om je examencijfers te verbeteren of je slagingskans voor het examen Chinees te vergroten? Profiteer dan van deze effectieve Examentools voor het examenvak Chinees:

  Examentips      Examenplanner 
     
  Examenlinks      Uitlegvideo's 

 

Voor Leraren VO

Speciaal voor leraren VO, hebben wij vakinformatie Chinees verzameld: infolinks grammatica, literatuur en de Chinese cultuur, evenals examenlinks en video's. Ook vindt u hier gratis lesmateriaal en lesideeën!

   Chinees  
 

 

Bijles Chinees

Lukt het na al jouw inspanningen, toch niet om grip op je huiswerk, toetsen en examens te krijgen? Vind dan snel en gemakkelijk, een voor jou geschikte huiswerkleraar of bijlesleraar of examentrainer met Béstebijles.com! Voor intensieve bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining op maat, lekker aan huis of dichtbij! Voor basisschool, middelbare school, MBO, HBO, WO én volwassenenonderwijs.

Het is beslist geen schande als jij externe bijles inschakelt die helemaal bij jouw persoonlijke situatie aansluit, omdat jij simpelweg de cijfers voor je proefwerken, toetsen, tentamens of examens wilt verbeteren. Jij doet gewoon wat nodig is om over te gaan of te slagen voor het vak Chinees... slim bezig!