Vaklokaal Engels

Alles voor bijles Engels!

Bijles Engels - Huiswerk Tools: links, tips, video uitleg, examenvideo, huiswerkbegeleiding, examentraining!

Zoek je de beste bijles Engels in Nederland of Vlaanderen? Worstel jij ook met die lastige Engelse grammatica, teksten en literatuur? Deze wereldtaal is zeer belangrijk voor je eindexamens. Je mag immers maar één vijf hebben in de kernvakken Nederlands, Engels en wiskunde samen. Heel slim dus, dat jij goede bijles Engels zoekt!

 

Bijles Engels - Huiswerkhulpjes

Gelukkig kun jij veel zelf doen om je cijfers te verbeteren en over te gaan met een goed rapport voor Engels. Want speciaal voor jou hebben wij slimme, gratis huiswerk tools samengesteld. Wees slim, ga snel aan de slag en geef jezelf gewoon huiswerkbegeleiding en bijles Engels! En het kost je geen éne eurocent!

  Huiswerktips      Concentratietips 
     
  Huiswerklinks      Uitlegvideo's 
     
  Huiswerkplanner      Overzichtplanner  

 

Bijles Engels - Toetshulpjes

Weet jij niet goed hoe je je toetsen moet aanpakken voor het taal vak Engels? En wil jij graag zelf aan de slag om je optimaal voor te bereiden op je proefwerken? Dan ben jij goed bezig. En wij helpen je! Want je kunt nu jezelf bijles en proefwerkhulp geven met deze handige doe het zelf toetshulpjes. Download ze, ga snel aan de slag en verbeter jouw proefwerkcijfers Engels zelf! Des te trotser kun je zijn op jezelf. En het kost je geen éne eurocent ... doen dus!

  Proefwerktips      Faalangsttips 
     
  Proefwerklinks      Uitlegvideo's 
     
  Proefwerkplanner      

 

Bijles Engels - Examenhulpjes

Moet jij eindexamen doen en wil jij zelf aan de slag om je examencijfers te verbeteren en je slagingskans voor het examen Engels te vergroten? Profiteer dan van deze effectieve Examentools voor het examenvak Engels. Download ze zo nodig, ga snel aan de slag, geef jezelf examentraining en behaal zélf die mooie examencijfers Engels! Des te trotser kun je straks op jezelf zijn. En het kost je geen éne eurocent ... doen dus!

  Examentips      Examenplanner 
     
  Examenlinks      Uitlegvideo's

 

Bijles Engels - Bijlesleraar nodig?

Lukt het na al jouw inspanningen, toch niet om grip op je huiswerk, toetsen en examens te krijgen? Vergelijk en boek dan snel een geschikte bijlesleraar of examentrainer met bijlesvergelijker Bestebijles.com! Hét adres voor betaalbare bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining Engels op maat. Kies de bijlesleraar (scholier, student of docent) die past bij jou én bij jouw budget. Lekker bijles aan huis, in de buurt of makkelijk via internet online! In Nederland voor de Basisschool, Middelbare school, het MBO, HBO, WO én het volwassenenonderwijs. En in Vlaanderen voor de basisschool, (Beroeps)Secundair Onderwijs, Hoger en Professioneel Onderwijs, Academisch Onderwijs en het volwassenenonderwijs.

Bijles geen schande!

Het is beslist geen schande als jij een externe bijlesleraar inschakelt. Dat wil zeggen, iemand die samen met jou, je leerproblemen voor Engels aanpakt en jou naar een hoger niveau tilt. Want jij wilt zo snel mogelijk de cijfers voor je proefwerken, toetsen, tentamens of examens verbeteren. Jij doet gewoon wat nodig is om over te gaan of te slagen voor het vak Engels. Jij bent gewoon ... slim bezig!

Voor Leraren Engels BO & VO

Speciaal voor leraren BO en VO, hebben wij uiteenlopende vakinformatie voor Engels verzameld: infolinks, interessante downloads en huiswerk links, examenlinks en uitlegvideo's voor uw leerlingen. Ook vindt u hier gratis lesmateriaal en lesideeën!

  Basis          Voortgezet  
 

 Anderen lazen ook: