Vakportaal Frans

Alles voor Frans!

Frans links, bijles, huiswerkbegeleiding, examentraining

Heb jij moeite met het vak Frans? Dan ben je niet de enige die worstelt met de lastige grammatica, teksten en literatuur voor het schoolvak Frans.

Om nog maar niet te spreken van alle opdrachten, toetsen of examens voor Frans. Jij kunt dus wel wat huiswerkhulp gebruiken!

 

Huiswerkhulpjes Frans

Zit jij in op de basis- of middelbare school? Gelukkig kun jij dan zelf veel doen, om je resultaten te verbeteren en over te gaan met een goed rapportcijfer voor Frans. Profiteer ook van deze handige Huiswerktools:

  Huiswerktips      Concentratietips 
     
  Huiswerklinks      Uitlegvideo's 
     
  Huiswerkplanner      Overzichtplanner  

 

Toetshulpjes Frans

En wil jij zelf aan de slag om je toetsresultaten te verbeteren en over te gaan met een goed rapport voor Frans? Profiteer dan van deze handige Toetstools voor Frans:

  Proefwerktips      Faalangsttips 
     
  Proefwerklinks      Uitlegvideo's 
     
  Proefwerkplanner      

 

Examenhulpjes Frans

Zit jij in het VO, MBO of HBO? Ben jij een examenkandidaat en wil jij zelf aan de slag om je examencijfers te verbeteren of je slagingskans voor het examen Frans te vergroten? Profiteer dan van deze effectieve Examentools voor het examenvak Frans:

  Examentips      Examenplanner 
     
  Examenlinks      Uitlegvideo's 

 

Voor Leraren Frans

Speciaal voor leraren BO en VO, hebben wij vakinformatie Frans verzameld: infolinks Frans, examenlinks en uitlegvideo's. Ook vindt u hier gratis lesmateriaal en lesideeën!

  Basis  
    

 

Bijles Frans

Lukt het na al jouw inspanningen, toch niet om grip op je huiswerk, toetsen en examens te krijgen? Vind dan snel en gemakkelijk, een voor jou geschikte huiswerkleraar of bijlesleraar of examentrainer met Béstebijles.com! Voor intensieve bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining op maat, lekker aan huis of dichtbij! Voor basisschool, middelbare school, MBO, HBO, WO én volwassenenonderwijs.

Het is beslist geen schande als jij externe bijles inschakelt die helemaal bij jouw persoonlijke situatie aansluit, omdat jij simpelweg de cijfers voor je proefwerken, toetsen, tentamens of examens wilt verbeteren. Jij doet gewoon wat nodig is om over te gaan of te slagen voor het vak Frans... slim bezig!