Vakportaal Nederlands (NT2)

Alles voor Nederlands!

Nederlands bijles, Nederlands huiswerkbegeleiding, Nederlands examentraining

Heb je moeite met Nederlands? Dan ben je niet de enige die worstelt met Nederlandse grammatica, spelling, betogen, beschouwingen, Nederlandse teksten en literatuur. Het vak Nederlands is zeer belangrijk voor het eindexamen; je mag niet meer dan één vijf hebben voor de kernvakken Nederlands, Engels en wiskunde samen!

 

Huiswerkhulpjes Nederlands

Zit jij op de basis- of middelbare school? Gelukkig kun jij dan zelf veel doen, om je resultaten te verbeteren en over te gaan met een goed rapportcijfer voor Nederlands. Profiteer ook van deze handige Huiswerktools:

  Huiswerktips      Concentratietips 
     
  Huiswerklinks      Uitlegvideo's 
     
  Huiswerkplanner      Overzichtplanner  

 

Toetshulpjes Nederlands

En wil jij zelf aan de slag om je toetsresultaten te verbeteren en over te gaan met een goed rapport voorNederlands? Profiteer dan van deze handige Toetstools voor  Nederlands:

  Proefwerktips      Faalangsttips 
     
  Proefwerklinks      Uitlegvideo's 
     
  Proefwerkplanner      

 

Examenhulpjes Nederlands

Zit jij in het VO, MBO of HBO? Ben jij een examenkandidaat en wil jij zelf aan de slag om je examencijfers te verbeteren of je slagingskans voor het examen Nederlands te vergroten? Profiteer dan van deze effectieve Examentools voor het examenvak Nederlands:

  Examentips      Examenplanner 
     
  Examenlinks      Uitlegvideo's

 

Voor Leraren Nederlands

Speciaal voor leraren BO en VO, hebben wij vakinformatie Nederlands verzameld: infolinks Nederlands, examenlinks en uitlegvideo's. Ook vindt u hier gratis lesmateriaal en lesideeën!

  Basis          Voortgezet

 

Bijles Nederlands

Lukt het na al jouw inspanningen, toch niet om grip op je huiswerk, toetsen en examens te krijgen? Vind dan snel en gemakkelijk, een voor jou geschikte huiswerkleraar of bijlesleraar of examentrainer met Béstebijles.com! Voor intensieve bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining op maat, lekker aan huis of dichtbij! Voor basisschool, middelbare school, MBO, HBO, WO én volwassenenonderwijs.

Het is beslist geen schande als jij externe bijles inschakelt die helemaal bij jouw persoonlijke situatie aansluit, omdat jij simpelweg de cijfers voor je proefwerken, toetsen, tentamens of examens wilt verbeteren. Jij doet gewoon wat nodig is om over te gaan of te slagen voor het vak Nederlands ... slim bezig!