Vakportaal Taal

Alles voor Taal & Taaltoets!

Bijles Nederlands

Op de basisschool

Heeft uw zoon of dochter moeite met Taal? Zorgen over taalvaardigheden als spelling, grammatica en woordenschat? Is het formuleren een probleem? Of vindt u optimale voorbereiding op de Eindtoets Taal belangrijk?

Zelf aan de slag

Natuurlijk kunt u ook zelf aan de slag met uw kind zijn/haar taalvaardigheden te vergroten. Hier vindt u links voor Taal en Cito Taaltoets oefenen en uitlegfilmpjes.

  Huiswerklinks        Uitlegvideo's        Citotoets

  

Op de middelbare school

Moeite met de Nederlandse Taal? Dan ben je niet de enige die worstelt met de Nederlandse grammatica en spelling, het formuleren en schrijven. Beheersing van de Nederlandse Taal is belangrijk om je goed uit te kunnen drukken en om te communiceren met je omgeving. Het is ook nodig om volwaardig en volledig aan de maatschappij deel te kunnen nemen. Niets gebeurt immers zonder Taal!

Zelf aan de slag

Wil jij zelf aan de slag om je cijfers te verbeteren of je taalbeheersing te vergroten? Of wil jij oefenen voor de Taaltoets? Profiteer dan van deze studielinks en uitlegfilmpjes Taa &Taaltoets:

  Huiswerklinks        Uitlegvideo's        Taaltoets
 
 

Voor Leraren

Speciaal voor leraren BO en VO, hebben wij vakinformatie Taal verzameld: infolinks Taal & Taaltoets, de referentieniveaus, spelling en grammatica links, hoe zat het ook alweer, taalspelletjes en taalvideo's. Ook vindt u hier gratis lesmateriaal en lesideeën!

  Basis 
    
 
 

Vergelijk bijles Taal

Soms is het slim bijles Taal in te schakelen. Bijvoorbeeld wanneer je cijfer te laag dreigt uit te vallen of als je een achterstand hebt opgelopen of als je als vreemdeling in Nederland gekomen bent. Welke taalhulp past dan het best bij jou? De tarieven en diensten van bijlesleraren Taal kunnen sterk verschillen. Vergelijk nu zelf online bijlesleraren Taal met Bestebijles.com.