Vakportaal Taal (NT2)

Alles voor Taal (NT2)

BijlesXtra Taal (NT2)

Taal Basisschool

Heeft uw zoon of dochter moeite met Taal (NT2)? Zorgen over taalvaardigheden als spelling, grammatica en woordenschat? Is het formuleren een probleem? Of vindt u optimale voorbereiding op de Eindtoets Taal belangrijk? Wilt u graag zelf aan de slag met uw kind om zijn/haar taalvaardigheden te vergroten. Dat kan! Hier vindt u handige websites met oefeningen Taal (incl. Cito-toets) én praktische uitlegfilmpjes:

 Huiswerklinks       Uitlegvideo's 
     
Cito-toets    Studietips

 

Taal VO, MBO, HBO

Moeite met de Nederlandse Taal? Dan ben je niet de enige die worstelt met de Nederlandse grammatica en spelling, het formuleren en schrijven. Beheersing van de Nederlandse Taal is belangrijk om je goed uit te kunnen drukken en om te communiceren met je omgeving. Het is ook nodig om volwaardig en volledig aan de maatschappij deel te kunnen nemen. Niets gebeurt immers zonder Taal! Wil jij zelf aan de slag om je cijfers te verbeteren of je taalbeheersing te vergroten? Of wil jij oefenen voor de Taaltoets? Profiteer dan van deze studielinks en uitlegfilmpjes Taal &Taaltoets: 

 
Huiswerklinks    Uitlegvideo's
     
Taaltoets   Studietips
  
 

Taal (NT2) voor Leraren

Speciaal voor leraren BO en VO, hebben wij vakinformatie Taal (NT2) verzameld: infolinks Taal & Taaltoets, de referentieniveaus, spelling en grammatica links, hoe zat het ook alweer, taalspelletjes en taalvideo's. Ook vindt u hier gratis lesmateriaal en lesideeën!

  Basis 
    
 
 

Bijles Taal (NT2)

Soms is er bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining Taal (NT2). Met intensieve bijles op maat voorkom je achterstanden en zorg je dat je optimaal voorbereid bent op je teksttoetsen. Want op onvoldoendes zit jij natuurlijk niet te wachten!

Maar vind je de bijles Taal die het béste past bij jou? Want wil je privéles of in een groep? En waar moet de les plaatsvinden? En wil je les van een scholier, student, docent of remedial teacher? Je vindt de juiste bijlesleraar Taal snel met de bijlesvergelijker Bestebijles.com!