Vakportaal Rekenen

Alles voor Rekenen

BijlesXtra Rekenen & Rekentoets BO en VO

Rekenen Basisschool

Heeft uw zoon/dochter moeite met Rekenen? Heeft u zorgen overzijn/haar rekenvaardigheden zoals delen, vermenigvuldigen, breuken, procenten of hoofdrekenen? Of is er extra oefening voor de Eindtoets Rekenen nodig? Wilt u graag aan de slag om de rekenvaardigheden van uw kind te vergroten? Dat kan! Hier vindt u handige websites met oefeningen (Basis)Rekenen (incl. Cito-toets) om de rekenstrategieën te verbeteren. Ook vindt u hier handige uitlegfilmpjes:

 Huiswerklinks        Uitlegvideo's 
     
Cito-toets   Studietips
 

Rekenen VO, MBO, HBO

Moeite met Rekenen? Dan ben je niet de enige die worstelt met procenten, decimalen, breuken enz. Rekenen is de basis voor wiskunde, economie, M&O en andere exacte vakken. Vlot kunnen rekenen is ook nodig om je te kunnen redden in de maatschappij. Immers, bijna overal komt rekenen aan te pas, zoals bij boodschappen doen, kleding kopen of klussen in huis. Het is dus zaak je rekenvaardigheden op orde te hebben! Wil jij zelf aan de slag om je cijfers te verbeteren of je slagingskans voor de VO Rekentoets of PABO/WISCAT Rekentoets te vergroten? Profiteer dan ook van deze studielinks en uitlegfilmpjes:

Huiswerklinks      Uitlegvideo's
     
Rekentoets   Studietips
  

Rekenen voor Leraren 

Speciaal voor leraren BO en VO, hebben wij vakinformatie Rekenen verzameld: infolinks Rekenen & Rekentoets, de referentieniveaus, dyscalculie, rekenvideo's en rekenspelletjes. Ook vindt u hier gratis lesmateriaal en lesideeën! 

 Basis         Voortgezet
 

Bijles Rekenen

Soms is het slim bijles Rekenen in te schakelen. Wanneer je cijfers te laag zijn, je een achterstand hebt of ter voorbereiding op de Rekentoets. De tarieven en diensten van bijlesleraren kunnen echter sterk verschillen. Kies nu zelf jouw bijlesleraar Rekenen online met Bestebijles.com!