Rekenen

Bijles rekenen

Basisschool

Heeft uw zoon of dochter moeite met Rekenen? Maakt u zich zorgen over rekenvaardigheden als delen, vermenigvuldigen en hoofdrekenen? Of wilt u dat uw kind optimaal voorbereid is op de Entree- of Citotoets Rekenen?

Vergelijk bijles Rekenen

Bijles Rekenen van een taalexpert is dan een slimme keus. Met de juiste ondersteuning komt uw kind snel op niveau of haalt achterstanden in. Zo kan het weer meekomen met de klas. Vergelijk nu bijlesleraren Rekenen groep 4 t/m 8 met Bestebijles.com!

 

Zelf aan de slag

Natuurlijk kunt u ook zelf aan de slag met uw kind om zijn/haar rekenvaardigheden te vergroten. Hier vindt u handige links voor Rekenen begrijpen en oefenen, evenals praktische uitlegfilmpjes.

studielinks wiskunde        uitlegvideos wiskunde
 
 

Middelbare School

Moeite met Rekenen? Dan ben je niet de enige die worstelt met procenten, decimalen, breuken enz. Rekenen is de basis voor wiskunde, economie, M&O en andere exacte vakken. Goed kunnen rekenen is ook nodig om je te kunnen redden in de maatschappij. Immers, bijna overal komt rekenen aan te pas. Denk maar aan boodschappen doen, kleding kopen of klussen in huis. Het is dus zaak je rekenvaardigheden goed te beheersen en te slagen voor de Rekentoets.

Vergelijk bijles Rekenen

Soms is het slim bijles Rekenen in te schakelen. Wanneer je cijfers te laag zijn, je een achterstand hebt of ter voorbereiding op de Rekentoets. De tarieven en diensten van bijlesleraren kunnen echter sterk verschillen. Kies nu zelf jouw bijlesleraar Rekenen online met Bestebijles.com!

Zelf aan de slag

Wil jij zelf aan de slag om je cijfers te verbeteren of je slagingskans voor de Rekentoets of (PABO/WISCAT) Rekentoets te vergroten? Of wil jij oefenen voor de Rekentoets? Profiteer dan van deze studielinks en uitlegfilmpjes Rekenen:

studielinks rekenen        uitlegvideos rekenen

Voor Leraren

Speciaal voor leraren VO, hebben wij informatie verzameld aangaande rekenen, de referentieniveaus, de rekentoets en dyscalculie. Ook vindt u hier (gratis) lesmateriaal. 

  Rekenen Info BO 
  Rekenen Info VO 

 

Image by Freepik