Vakportaal Rekenen

Alles voor Rekenen & Rekentoets!

Rekenen links, bijles, huiswerkbegeleiding, examentraining

Op de basisschool

Heeft uw zoon/dochter moeite met Rekenen? Zorgen over rekenvaardigheden als delen, vermenigvuldigen, breuken, procenten of hoofdrekenen? Of misschien vindt u optimale voorbereiding op de Eindtoets belangrijk?

Zelf aan de slag

Gelukkig kunt u heel goed zelf aan de slag met uw kind om zijn/haar rekenvaardigheden te vergroten. Hier vindt u handige links voor Rekenen & Rekentoets oefenen en uitlegfilmpjes.

 Huiswerklinks        Uitlegvideo's        Citotoets
 
 

Op de middelbare School

Moeite met Rekenen? Dan ben je niet de enige die worstelt met procenten, decimalen, breuken enz. Rekenen is de basis voor wiskunde, economie, M&O en andere exacte vakken. Goed kunnen rekenen is ook nodig om je te kunnen redden in de maatschappij. Immers, bijna overal komt rekenen aan te pas. Denk maar aan boodschappen doen, kleding kopen of klussen in huis. Het is dus zaak je rekenvaardigheden goed te beheersen en te slagen voor de Rekentoets.

Zelf aan de slag

Wil jij zelf aan de slag om je cijfers te verbeteren of je slagingskans voor de Rekentoets of (PABO/WISCAT) Rekentoets te vergroten? Of wil jij oefenen voor de Rekentoets? Profiteer dan van deze studielinks en uitlegfilmpjes Rekenen & Rekentoets:

  Huiswerklinks        Uitlegvideo's        Rekentoets

  

Voor Leraren

Speciaal voor leraren BO en VO, hebben wij vakinformatie Rekenen verzameld: infolinks Rekenen & Rekentoets, de referentieniveaus, dyscalculie, rekenvideo's en rekenspelletjes. Ook vindt u hier gratis lesmateriaal en lesideeën! 

  Basis        Voortgezet

 

Bijles Rekenen

Soms is het slim bijles Rekenen in te schakelen. Wanneer je cijfers te laag zijn, je een achterstand hebt of ter voorbereiding op de Rekentoets. De tarieven en diensten van bijlesleraren kunnen echter sterk verschillen. Kies nu zelf jouw bijlesleraar Rekenen online met Bestebijles.com!