Vaklokaal Rekenen

Alles voor bijles Rekenen

Bijles Rekenen - Huiswerk tools, Huiswerkbegeleiding, basis rekenen, Cito-toets, Rekentoets BO, VO, MBO, HBO

Bijles Rekenen BO

Heeft ook uw zoon of dochter op de basisschool moeite met Rekenen? Heeft u zorgen over de rekenvaardigheden zoals delen, vermenigvuldigen, breuken, procenten of hoofdrekenen? Of is er extra oefening voor de Eindtoets Rekenen nodig?

Image by Freepik

Wilt u graag zelf aan de slag met uw kind om de basisvaardigheden Rekenen van uw kind te vergroten? Wel, dat kan! Hier vindt u handige websites met oefeningen (Basis)Rekenen (incl. Cito-toets) om de rekenstrategieën van basisscholieren te verbeteren. Ook vindt u hier handige uitlegvideo's. Met de studietools van BijlesXtra geeft u uw kind gewoon zélf huiswerkbegeleiding en rekenles!

 Huiswerklinks        Uitlegvideo's 
     
Cito-toets   Studietips
 

Bijles Rekenen VO, MBO, HBO

Zoek je de beste bijles Rekenen? Dan ben je niet de enige! Want worstel jij ook met procenten, decimalen en breuken? Of moet je de Rekentoets doen? Helaas is Rekenen de basis voor wiskunde, economie, M&O en de andere exacte vakken. Vlot kunnen rekenen is ook nodig om je te kunnen redden in de maatschappij. Want bijna overal komt rekenen aan te pas, zoals bij boodschappen doen, kleding kopen of klussen in huis. Het is dus zaak je rekenvaardigheden op orde te hebben!

Gelukkig kun jij nu zelf aan de slag om je cijfers te verbeteren of je slagingskans voor de Rekentoets te vergroten. Wij hebben deze huiswerk links en uitlegvideo's voor jou verzameld. Met de studietools van BijlesXtra geef jij gewoon jezelf huiswerkbegeleiding en rekenles!

Huiswerklinks      Uitlegvideo's
     
Rekentoets   Studietips

 

Bijles Rekenen - Bijlesleraar nodig?

Lukt het na alle inspanningen, toch niet om grip op het rekenhuiswerk te krijgen? Dan is het slim om bijles Rekenen in te schakelen. Wanneer de cijfers te laag zijn, er sprake is van een rekenachterstand of ter voorbereiding op de Rekentoets. Vergelijk en boek dan eerlijk en snel een geschikte rekenleraar met bijlesvergelijker Bestebijles.com! Hét adres voor betaalbare bijles en huiswerkbegeleiding Rekenen op maat.

Kies de bijlesleraar (scholier, student of docent) die past bij jou én bij jouw budget. Lekker bijles aan huis, in de buurt of gemakkelijk online via internet! In Nederland voor de Basisschool, Middelbare school, het MBO, HBO én het volwassenenonderwijs. En in Vlaanderen voor de basisschool, (Beroeps)Secundair Onderwijs, Hoger en Professioneel Onderwijs en het volwassenenonderwijs.

Bijles geen schande!

Het is beslist geen schande als jij een externe bijlesgever inschakelt. Dat wil zeggen, iemand die samen met jou, je leerproblemen voor Rekenen aanpakt en jou naar een hoger rekenniveau tilt. Want jij wilt zo snel mogelijk de cijfers voor je rekentoetsen verbeteren. Jij doet gewoon wat nodig is om over te gaan of te slagen! Jij bent gewoon ... slim bezig!

Voor Leraren Rekenen BO & VO

Speciaal voor leraren BO en VO, hebben wij uiteenlopende vakinformatieRekenen verzameld: infolinks over Rekenen/Rekentoets, de referentieniveaus, dyscalculie én huiswerk links, rekenvideo's en rekenspelletjes voor uw leerlingen. Ook vindt u hier gratis lesmateriaal en lesideeën! 

 Basis         Voortgezet 

 

Anderen lazen ook: