Vaklokaal Wiskunde

Alles voor bijles Wiskunde!

Bijles Wiskunde - Doe het zelf huiswerkhulp, huiswerk links, tips, video uitleg, examenvideo's voor thuis huiswerkbegeleiding en examentraining!

Heb je bijles Wiskunde nodig? Dan ben je niet de enige! Worstel jij ook met lastige rekensommen, hoeken berekenen en verhaaltjes opdrachten? Maar dit verplichte exacte vak is heel belangrijk, want je mag maar één 5 hebben in de vakken wiskunde, Nederlands en Engels samen. Heel slim dus, dat jij goede bijles Wiskunde zoekt!

 

Bijles Wiskunde - Doe het zelf Huiswerkhulpjes

Zit jij op de basisschool, middelbare school, of op het MBO of HBO? Dan kun jij gelukkig veel zelf veel doen om je cijfers te verbeteren en over te gaan met een goed rapport voor Wiskunde. Speciaal voor jou hebben wij slimme, gratis huiswerktools samengesteld. Je vindt ze hieronder: alle hulpjes bij elkaar of toetshulp of examenhulp. Kies wat je nodig hebt! 

  Huiswerktips      Concentratietips 
     
  Huiswerklinks      Uitlegvideo's 
     
  Huiswerkplanner      Overzichtplanner  

 

Bijles Wiskunde - Toetshulpjes

Weet jij niet goed hoe je je toetsen moet aanpakken voor het vak Wiskunde? En wil jij graag zelf aan de slag om je optimaal voor te bereiden op je proefwerken? Dan ben jij goed bezig. En wij helpen je! Want je kunt nu jezelf bijles geven met deze handige doe het zelf toetshulpjes. Download ze en verbeter jouw proefwerkcijfers snel zelf! Des te trotser kun je zijn op jezelf. En het kost je geen eurocent ... doen dus!

  Proefwerktips      Faalangsttips 
     
  Proefwerklinks      Uitlegvideo's 
     
  Proefwerkplanner      

 

Bijles Wiskunde  - Examenhulpjes

Zit jij op het VO, MBO of HBO? Ben jij een examenkandidaat en wil jij zelf aan de slag om je examencijfers te verbeteren of je slagingskans voor het examen Wiskunde te vergroten? Profiteer dan van deze effectieve Examentools voor het examenvak Wiskunde. Download ze zo nodig, geef jezelf examentraining en haal zelf die mooie examencijfers! Des te trotser ben je straks op jezelf. En het kost je geen ene eurocent ... doen dus!

  Examentips      Examenplanner 
     
  Examenlinks      Uitlegvideo's
 
 
Kijk hier voor  Wiskunde A  -  Wiskunde B  -  Wiskunde C  -  Wiskunde D

 

Bijles Wiskunde - Bijlesleraar nodig?

Lukt het na al jouw inspanningen, toch niet om grip op je huiswerk, toetsen en examens te krijgen? Vergelijk en boek dan eerlijk en snel een geschikte bijlesleraar of examentrainer met bijlesvergelijker Bestebijles.com! Hét adres voor betaalbare bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining Wiskunde op maat. Kies de bijlesleraar (scholier, student of docent) die past bij jou én bij jouw budget. Lekker bijles aan huis, in de buurt of makkelijk via internet online! Voor de basisschool, middelbare school, het MBO, HBO, WO én het volwassenenonderwijs.

Geen schande

Het is beslist geen schande als jij een externe bijlesleraar inschakelt. Dat wil zeggen, iemand die samen met jou, je leerproblemen voor Wiskunde aanpakt en jou naar een hoger niveau tilt. Want jij wilt zo snel mogelijk de cijfers voor je proefwerken, toetsen, tentamens of examens verbeteren. Jij doet gewoon wat nodig is om over te gaan of te slagen voor het Wiskunde. Jij bent gewoon ... slim bezig!

Voor Leraren

Speciaal voor leraren BO en VO, hebben wij uiteenlopende vakinformatie voor Wiskunde verzameld: informatie links, examenlinks, interessante downloads en uitlegvideo's. Ook vindt u hier gratis lesmateriaal en lesideeën!

  Basis          Voortgezet