Wiskunde-A

Bijles Wiskunde-A

Bijles wiskunde-A

Moeite met Wiskunde-A? Dan bent je niet de enige die worstelt algebra en kansrekenen!

Wiskunde-A is een verplicht vak in de profielen E&M en N&G. Dit bètavak is belangrijk, want je mag maar één 5 hebben in de vakken wiskunde, Nederlands en Engels samen! 

Wat leer je bij Wiskunde-A?

Wiskunde-A leert jou kansrekenen en statistiek. Je leert met functies en grafieken te werken. Differentiëren komt ook aan bod. Hierbij leer je bijvoorbeeld te bepalen hoe steil een grafiek loopt. Meetkunde krijg je niet.

 

Wat kun je met Wiskunde-A?

Wiskunde-A is nodig voor opleidingen natuur en gezondheid én voor economische opleidingen. Denk je erover om economie aan de universiteit te gaan studeren? Dan is het goed om te weten dat daarvoor vaak wiskunde-B gevraagd wordt. Houd hier dus rekening mee bij je vakkenkeuze!

Vergelijk bijles Wiskunde-A

Soms is het verstandig bijles Wiskunde-A in te schakelen. Bijvoorbeeld wanneer je cijfer te laag dreigt uit te vallen of wanneer je een achterstand hebt opgelopen. Bijlesbureaus en huiswerkinstituten leveren bijles op maat. Hun tarieven en diensten kunnen echter sterk verschillen. Vergelijk bijles Wiskunde-A met Bestebijles.com.
 

Doe-het-zelf Wiskunde-A

Wil jij zelf aan de slag om je cijfers te verbeteren of je slagingskans voor het examen Wiskunde-A te vergroten? Profiteer dan van deze studielinks en uitlegfilmpjes Wiskunde-A:

  studielinks wiskunde-a     Bijles vakken BijlesXtra     uitlegvideo's wiskunde-a