Wiskunde-C

Bijles wiskunde-c

Moeite met Wiskunde-C? Dan ben je niet de enige die worstelt met dit verplichte vak in het profiel C&M. Dit vak is belangrijk, want er mag maar één 5 zijn in wiskunde, Nederlands en Engels samen!

Wat leer je?

Wiskunde-C gaat dieper in op wiskundige vraagstukken dan wiskunde-A. Het bevat kansrekenen en statistiek, functies en grafieken, evenals ruimtemeetkunde en logisch redeneren.

Wat kun je?

Wiskunde-C is nodig voor de opleidingen cultuur, gedrag en maatschappij en rechten. Logisch redeneren is hier namelijk heel belangrijk, evenals statistiek om grafieken te kunnen interpreteren.

Vergelijk bijles Wiskunde-C

Soms is bijles Wiskunde-C slim! Bijvoorbeeld wanneer je cijfers te laag dreigen uit te vallen of als je een achterstand hebt. Welke bijles en bijlesleraar passen dan het best bij jou? De tarieven en diensten van bijlesleraren verschillen nogal. Vergelijk nu bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining Wiskunde-C aan huis of in de buurt met Bestebijles.com!

Doe-het-zelf Wiskunde-C

Wil jij zelf aan de slag om je cijfers te verbeteren of je slagingskans voor het examen Wiskunde-C te vergroten? Profiteer dan van deze studielinks en uitlegfilmpjes Wiskunde-C:

studielinks wiskunde-c     bijles vakken BijlesXtra     uitlegvideo's wiskunde-c

 

Voor Leraren

Speciaal voor de Leraar VO, hebben wij informatie verzameld aangaande Wiskunde en de Rekentoets. Ook vindt u hier (gratis) lesmateriaal. Informatie voor de leraar BO volgt nog.