Vakportaal Wiskunde-C

Alles voor Wiskunde-C!

Wiskunde-C bijles, huiswerkbegeleiding, examentraining

Moeite met Wiskunde-C? Dan ben je niet de enige die worstelt met dit verplichte vak in het profiel C&M. 

Wiskunde-C is geen onderdeel meer van Wiskunde-A, met nu eigen onderdelen als ruimtemeetkunde en logica.

Door deze kleinere overlap zijn de programma’s van wiskunde A en C inhoudelijk dus niet meer te combineren zoals we dat gewend waren. Het is dus een fabel dat Wiskunde-C voor zwakke leerlingen zou zijn. Dit wiskunde vak is belangrijk, want er mag maar één 5 zijn in wiskunde, Nederlands en Engels samen!

 

Wat leer je, wat kun je?

Wiskunde-C gaat dieper in op wiskundige vraagstukken dan wiskunde-A. Het bevat kansrekenen en statistiek, functies en grafieken, evenals ruimtemeetkunde en logisch redeneren. Wiskunde-C is nodig voor de opleidingen cultuur, gedrag en maatschappij en rechten. Logisch redeneren is hier namelijk heel belangrijk, evenals statistiek om grafieken te kunnen interpreteren.

 

Huiswerkhulpjes Wiskunde-C

Zit jij op de basis- of middelbare school? Gelukkig kun jij dan zelf veel doen, om je resultaten te verbeteren en over te gaan met een goed rapportcijfer voor Wiskunde-C. Profiteer ook van deze handige Huiswerktools:

  Huiswerktips      Concentratietips 
     
  Huiswerklinks      Uitlegvideo's 
     
  Huiswerkplanner      Overzichtplanner  

 

Toetshulpjes Wiskunde-C

En wil jij zelf aan de slag om je toetsresultaten te verbeteren en over te gaan met een goed rapport voor Wiskunde-C? Profiteer dan van deze handige Toetstools voor  Wiskunde-C:

  Proefwerktips      Faalangsttips 
     
  Proefwerklinks      Uitlegvideo's 
     
  Proefwerkplanner      

 

Examenhulpjes Wiskunde-C

Zit jij in het VO, MBO of HBO? Ben jij een examenkandidaat en wil jij zelf aan de slag om je examencijfers te verbeteren of je slagingskans voor het examen Wiskunde-C te vergroten? Profiteer dan van deze effectieve Examentools voor het examenvak Wiskunde-C:

  Examentips      Examenplanner 
     
  Examenlinks 
    Uitlegvideo's 
 
 
Kijk hier voor  Wiskunde A  -  Wiskunde C  -  Wiskunde D.

 

Voor Leraren VO

Speciaal voor de Leraar VO, hebben wij informatie verzameld aangaande Wiskunde-C: infolinks Wiskunde-C, examenlinks en uitlegvideo's. Ook vindt u hier gratis lesmateriaal en lesideeën!

  Wiskunde-C

 

Bijles Wiskunde-C

Lukt het na al jouw inspanningen, toch niet om grip op je huiswerk, toetsen en examens te krijgen? Vind dan snel en gemakkelijk, een voor jou geschikte huiswerkleraar of bijlesleraar of examentrainer met Béstebijles.com! Voor intensieve bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining op maat, lekker aan huis of dichtbij! Voor basisschool, middelbare school, MBO, HBO, WO én volwassenenonderwijs.

Het is beslist geen schande als jij externe bijles inschakelt die helemaal bij jouw persoonlijke situatie aansluit, omdat jij simpelweg de cijfers voor je proefwerken, toetsen, tentamens of examens wilt verbeteren. Jij doet gewoon wat nodig is om over te gaan of te slagen voor het vak Wiskunde-C... slim bezig!