Wiskunde-D

bijles wiskunde d

Moeite met Wiskunde-D? Dan ben je niet de enige die worstelt met deze uitdagende aanvulling op en verdieping van wiskunde-B, zoals bewijzen en kansrekenen. 

Je kunt het kiezen als keuzevak in profiel N&T HAVO/VWO én in de andere profielen, maar alleen als je al wiskunde-B hebt. Dit bètavak is belangrijk, want je mag maar één 5 hebben in de vakken wiskunde, Nederlands en Engels samen!

Vergelijk bijles Wiskunde-D

Soms is bijles Wiskunde-D slim! Bijvoorbeeld wanneer je cijfers te laag dreigen uit te vallen of als je een achterstand hebt. Welke bijles en bijlesleraar Wiskunde-D passen dan het best bij jou?

De tarieven en diensten van bijlesleraren verschillen nogal. Vergelijk nu bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining Wiskunde-D aan huis of in de buurt met Bestebijles.com!

Doe-het-zelf Wiskunde-D

Wil jij zelf aan de slag om je cijfers te verbeteren of je slagingskans voor het examen Wiskunde-D te vergroten? Profiteer dan van deze studielinks en uitlegfilmpjes Wiskunde-D:

studielinks wiskunde-d     Bijles vakken BijlesXtra     uitlegvideo's wiskunde-d

 

Voor Leraren

Speciaal voor de Leraar VO, hebben wij informatie verzameld aangaande Wiskunde en de Rekentoets. Ook vindt u hier (gratis) lesmateriaal. Informatie voor de leraar BO volgt nog.