EXAMENHULP NODIG?

Versla je examens!

Examentraining op maat gezocht?

Je moet als examenscholier of examenstudent vele hobbels slechten, alvorens je je diploma mag ophalen... 

Denk maar aan het toegenomen aantal examenvakken mét de vele tentamens en (eind)examens. Pas als je die allemaal gehaald hebt, komt het 'papiertje' in zicht.  

Maar dan zijn er nog die lastige examenvakken, of de uitleg van de leraar die je niet begrijpt, of die leerachterstand omdat je ziek was..., je concentratieprobleem of je faalangstNu zorgen veel scholen zelf voor extra examenlessen. Waar dit niet zo is, kan intensieve examentraining jou helpen met je tentamen- en examenvoorbereiding.

Examentraining en tarieven vergelijken!

Waar vind je die examentraining? Bij Bestebijles.com  natuurlijk!  Met Bestebijles.com vergelijk je eerlijk en makkelijk examendocenten én hun tarieven online. Zo ben jij verzekerd van de examentrainer die het béste bij jou én jouw portemonnee past!

Zelf examenleraar kiezen

En natuurlijk wil jij zelf kunnen kiezen waar je examentraining krijgt: thuis, in de bieb of Uni, of bij de examentrainer. Of wil jij liever online les via Skype? Zelf je examenbegeleider kiezen is ook fijn: scholier, student, docent of examenbureau? Want jij wilt een examentutor. passend bij jouw niveau, met de nodige expertise, die rekening houdt met jouw leerprobleem. 

Examentraining op maat

Met examentraining wordt de voorbereiding op tentamens en examens grondig aangepakt. Hierdoor verwerf je niet alleen alle examenkennis die nodig is om te slagen met goede examencijfers, maar jij bouwt ook het nodige (zelf)vertrouwen op! In de examenles kun je rustig je vragen stellen. De examendocent legt de examenstof op verschillende manieren uit en je oefent met oude tentamens/examens. De examenleraar leert hoe je het beste de tentamens of examens kunt leren en reikt je hiervoor tips & tricks aan. De examenleraar coacht en moedigt je ook aan!

Dus ga snel naar Bestebijles.com en kies én boek jouw examentrainer zélf online. En je hoeft geen lid te worden of kosten te betalen ... zoeken en boeken is gratis, behalve de examentrainers zelf natuurlijk. Vergelijk hun tarieven snel en gemakkelijk met Bestebijles.com!

Doe-het-zelf Examentraining

Naast de intensieve hulp van een examentrainer, kun jij gelukkig ook veel zelf doen om je examencijfers te verbeteren. Want speciaal voor jou hebben wij handige examentools verzameld in het Portaal ExamenXtra, die je extra uitleg voor die lastige examenvakken en examenonderwerpen geven. Zo zijn er de examenlinks en examen uitlegvideo's voor alle examenvakken. Of download de gratis examentips (met stappenplan!) en de examenplanner!

WIl jij liever meteen alle uitleg en informatie voor een bepaald examenvak bij elkaar hebben? Dat ga jij natuurlijk naar de complete vakportalen! 

Met BijlesXtra wordt examen doen weer leuk..... succes!

 

Designed by Freepik