Blog

Een slimme jongen, een slimme meid, is op de proefwerkweek voorbereid!Ben je ook druk met leren voor alle proefwerken in de proefwerkweek? Het ene vak zal makkelijk gaan, maar het andere juist moeilijk. Voor die lastige vakken is extra kennis en uitleg wel zo handig!

Links & TIps

Speciaal voor jou hebben wij een uitgebreide verzameling huiswerk links en uitlegfilmpjes voor ieder schoolvak! Want onderschat niet wat jij zelf kunt doen om je cijfers te verbeteren! Geef jezelf proefwerktraining!

Vind je het moeilijk je op het leren en oefenen van de proefwerkstof te concentreren? Of lukt het tijdens het proefwerk, wanneer jij onder druk moet presteren, het concentreren je niet? Download dan onze slimme concentratietips. Ze zullen je zeker helpen!

Anderen zijn weer erg bang om een black-out te krijgen of zijn ervan overtuigd dat ze het proefwerk niet kunnen halen omdat... tja.... maar ook hiervoor hebben wij tien super faalangst tips. Doe er je voordeel mee!

Proefwerk plannen

Vind je het lastig de proefwerkstof te plannen over de dagen? Download dan onze gratis proefwerkplanner:  een superhandige tool voor iedere scholier! Download ook deze gouden proefwerktips die jou kunnen helpen bij je proefwerkvoorbereiding.. En dan is het … een kwestie van volhouden, want de aanhouder wint!

Toch hulp nodig...

Lukt het ondanks al deze hulp en jouw inspanningen, niet om de baas over jouw proefwerkcijfers te worden (én te blijven)? Kijk dan eens bij Bestebijles.com. en vind snel jou proefwerktraining op maat die je nodig hebt! Thuis of in de buurt. Veel succes met de proefwerkweek!

 

© BijlesXtra

Image by Freepik.com