ExamenXtra

Alles voor je (eind)Examens!

 
 
ExamenXtra - examentools, examentraining en examenhulp

Examenleerlingen en studenten worstelen vaak met het plannen, leren, oefenen van tentamens of (eind)examens. Zij vinden het lastig examenstof te plannen, te leren en te oefenen voor hun tentamens/examens. Of ze missen kennis en begrip.

De meesten slagen er in hun examentijd succesvol te doorlopen, maar niet iedereen lukt het om goed overzicht over al het examenwerk te houden of de (eind)examens goed te plannen en voor te bereiden. Dan zijn er nog die kampen met leerproblemen als dyslexie, dyscalculie, concentratietekort en aandachtstekort of geheugenproblemen en faalangst. En is de examenleerling of examenstudent wel gemotiveerd voor school of studie?

ExamenXtra  - gratis examentools!

Gelukkig kun jij jezelf helpen om goede examencijfers te halen! Jij kunt best zelf die (eind)examen achterstand wegwerken. En het kost je geen eurocent! Want speciaal voor examenkandidaten, hebben wij het Examen PortaalJe vindt hier alle informatie voor je eindexamens: examenroosters, examenstrategieën, examenvaardigheden, tips tegen examenvrees en faalangst en nog veel meer! Ook vind je hier slimme Examentools als de handige examenlinks en examenvideo's voor alle examenvakken, mét extra uitleg én oefententamens of oefenexamens voor vmbo, havo en vwo/gymnasium.

En dan zijn er nog de effectieve examentips mét examenplanner! Je mag alles gratis downloaden! Dus: geef jezelf gewoon examentraining en slaag ook voor je tentamens en examens 2019!

Met ExamenXtra wordt je examentijd 2019 een succes!

 

Examentraining

Veel onderwijsinstellingen zorgen zelf voor examentraining voor examenklassen. In de gevallen waar dit niet zo is, kan een externe examen expert uitkomst bieden. De examenkandidaat krijgt dan de nodige individuele aandacht, want in de klas/colleges lukt dit vaak door alle drukte en tijdgebrek niet.

De examentrainer helpt het examenwerk te plannen over de komende weken en maanden. De examenleraar legt de examenstof nogmaals rustig uit en er is volop tijd voor vragen. Bovendienleert de examentutor hoe je het beste tentamens en examens kunt aanpakken, oefenen en leren. Hij/zij geeft handige examentips, motiveert en moedigt aan!

Goede examencijfers

Door hulp van een examenleraar, gespecialiseerd in examens, blijven leerlingen bij met de examenstof, het examenwerk én de tentamens of examens zelf natuurlijk. En het is fijn als zij goed mee kunnen met de examenklas. Vaak komt er ook ruimte voor wat ontspanning, want dat is ook nodig in een examenjaar. Maar het allerbelangrijkst is wel: verbetering in de examenresultaten met de gepaard gaande prima examencijfers!

Examenleraar op maat

examencijfers Heb jij intensieve examentraining op maat nodig? Je vindt het snel met de Examentraining vergelijker. Kies zelf eenvoudig, waar de examenhulp moet plaatsvinden: thuis, in de bieb of Uni, óf bij de examenleraar/het instituut. Of liever online bijles via Skype? En kies jouw type examenbegeleider: scholier (voor het vmbo), student, docent of exameninstituut. Vergelijk tenslotte de tarieven en zorg dat jij die examenhulp en examentutor krijgt die helemaal bij jou passen.

Want de béste examentraining  =  training op maat!