LeraarXtra

LeraarXtra: de Xtra's voor Leraren

 

LeraarXtra: Vind hier onze Xtra's voor Leraren!De leraar, de leerling en BijlesXtra hebben iets gemeen: goede leerresultaten en schoolsucces!

Zo wil de leerling overgaan of slagen en de leerkracht en docent willen de leerling hier naar hun beste vermogen in onderwijzen en begeleiden. Zodat iedere scholier zijn/haar rapport of felbegeerde diploma ook daadwerkelijk haalt. 

En BijlesXtra? Wij helpen uw leerling in zijn/haar leerproces met onze gratis Huiswerktools!

Huiswerktools in de klas

In iedere les is er wel tijd voor zelfstandig werken om alvast het huiswerk te maken. Vele scholen hebben hiertoe speciale huiswerklessen ingericht. Vaak kunnen leerlingen op deze momenten gebruik maken van internet via school pc's of laptops. Op sommige scholen mogen zij zelfs gebruik maken van hun mobiele smartphone, als het maar om educatief gebruik gaat.

Is dit op uw school ook het geval? Laat dan uw leerlingen profiteren van de gratis HuiswerkXtra huiswerktools. Voor de basisschool is er de leuke, complete huiswerkpagina. En voor de middelbare school zijn er de: huiswerklinks, examenlinks en uitlegvideo's.  Wilt u de huiswerktools liever onder één dak verzameld voor een vak? Dan zijn de vakportalen. Handig!

Huiswerktools in de mentorles

De meeste leraren zijn ook mentor van een mentorklas. Leerlingen kunnen in de mentorles hun vragen over alle lopende schoolzaken stellen. Nog vele andere belangrijke zaken komen in deze lessen aan bod. Eén van die zaken is het aanleren van de juiste leer- en studievaardigheden: hoe leer je het beste, hoe plan je je huiswerk, hoe bereid je je voor op een proefwerk, tentamen of examen, wat doe je als je je niet kunt concentreren en motiveren voor school of het huiswerk? Of als je faalangst hebt?

Bent u ook mentor? Laat uw mentorleerlingen dan profiteren van onze studietips:  huiswerktips, concentratietips en faalangst tips voor leerlingen. Handig ook zijn de planners om het huiswerk, de proefwerken, examens en grote schoolopdrachten goed te kunnen organiseren en te plannen. En alles is gratis te downloaden!

Vakinformatie Portalen BO & VO

Naast het feit dat u kunt profiteren van onze huiswerktools, kunt u ook uw voordeel doen met de Vakinformatie Portalen voor leraren BO en VO. Hier vindt u namelijk volop educatieve websites, artikelen, apps & games, video's & downloads. Handig gerubriceerd per vakgebied en onderdeel. Laat u ook inspireren voor nieuwe lesplannen!

 LERAREN BO         LERAREN VO 
 

U ziet: informatie en huiswerkhulp te over. Kijk rustig rond in ons mooie studiehulpsite. Wij wensen u en uw leerlingen veel plezier met alle Xtra's van BijlesXtra! 

 

Tot slot: de vergelijker

Vele leerkrachten en docenten vonden ook de weg naar onze vergelijkingsservice voor alle studiehulp Bestebijles.com. Met deze service vergelijkt u snel aanbieders van bijles, huiswerkbegeleiding, RT en examentraining in uw buurt voor bijles aan huis of op school. Wel zo fijn, als er in de klas leerlingen zijn die om welke reden dan ook (en die weet u het beste), tijdelijk of structureel een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Vele aanbieders geven ook Online studiehulp en dat is ook wel zo fijn gezien de huidige Coronacrisis! U vindt vast een passende online bijlesleraar met Bestebijles.com!

 

Image by Freepik