Ouder

Welkom bij BijlesXtra Ouders!

Omdat u zélf uw kind wilt helpen!

 

OudersXtra - Tips & Tools voor ouders met schoolgaande kinderen op de basisschool groep 4, 5, 6, 7, 8 en middelbare school VMBO HAVO VWOWelkom bij BijlesXtra Ouders, hét portaal voor ouders met schoolgaande kinderen. Zoekt u de beste doe-het-zelf huiswerkhulp? Zoekt u manieren om uw zoon of dochter te kunnen helpen met het huiswerk? Dan zit u hier goed! Want in dit portaal vindt u niet alleen vele gratis huiswerkhulpjes, maar ook interessante, eersteklas tools in onze nieuwe studieshop. En dat is wel zo handig! Want u ziet uw kind graag overgaan of slagen! Nu kunt u uw zoon of dochter zélf helpen!

BijlesXtra Ouders

Links, tips & planners!

Profiteer als vele ouders voor u, van extra duidelijk uitleg met de gratis studielinks en examenlinks.. Maar kijk ook bij de uitgebreide verzamelijk uitleg video's, handig gerubriceerd per schoolvak! 

Image by Freepik.com

En natuurlijk wilt u onze slimme studieplanners niet missen, waarmee uw zoon of dochter het huiswerk voor toetsen, schoolopdrachten, tentamens en examens, kan organiseren en plannen! Zet ze ook in om uw kind te helpen met de lastige huiswerkopgaven. Want de huiswerk links en video uitleg bieden veel extra duidelijke uitleg. zodat ook uw zoon of dochter de lesstof begrijpt en dat felbegeerde rapport of diploma haalt!

BijlesXtra Ouders

Vaklokalen en Xtra-portalen

Om het u gemakkelijk te maken, hebben wij alle tips en tools uit het hoofdmenu, ook bij elkaar gezet in de Vaklokalen en de Xtra-portalen: HuiswerkXtra, ToetsXtra en ExamenXtra.

Bijvoorbeeld: zoekt u hulp voor één specifiek vak, zoals Wiskunde, dan vindt u alle uitleg links, uitlegvideo's, tips en planners voor Wiskunde in het grote Wiskunde Vaklokaal. Wilt u alleen hulp bij proefwerken en toetsen voor uw zoon of dochter? Dan gaat u naar het portaal ToetsXtra. Zo komt u snel bij de informatie die u zoekt voor uw zoon of dochter. 

BijlesXtra Ouders

Tips voor uw kind

Heeft uw kind op de basisschool of middelbare school geen problemen met het begrijpen van de lesstof? Maar kampt hij of zij met leerproblemen als dyslexie, dyscalculie, geheugenproblemen of faalangst? Of zijn er problemen met de concentratie en motivatie? Dan heeft uw kind vast iets aan deze tips:

Huiswerktips     Concentratietips
     
Proefwerktips   Faalangsttips
     
Examentips    Faalangst Plan
 
 
U ziet, er zijn genoeg hulpjes, studietips en tools om aan de slag te gaan met uw kind. Wees dus slim en geef uw zoon of dochter zélf bijles, huiswerk- en examenhulp! En het kost u geen eurocent!
 

Tips voor ouders

Wilt u uw kind zélf helpen met het leren, maken en plannen van het huiswerk? Dat is fijn! Doe dan uw voordeel met deze handige tips voor ouders:

Huiswerktips Ouders

 

Bijles nodig?

Basisschool

Veel ouders zitten door de tweede corona lockdown,  met de handen in het haar. Want de achterstanden bij veel basisschool kinderen worden almaar groter. En zij kunnen niet helpen, doordat beiden (fulltime) thuiswerken. Bovendien weten ze vaak niet hoe je een leerachterstand het beste kunt aanpakken. Herkent u uzelf hier in? Kijk dan op studiehulp site Bestebijles.com. Want daar vindt u vele enthousiaste PABO studenten en onderwijsassistenten in opleiding die uw kind graag helpen. Met de online lessen van school, maar ook met het verhelpen van leer- en huiswerkachterstanden van uw basisschool kind! Vul uw gegevens in en een lijst van geschikte studenten, onderwijsassistenten en leraren in uw buurt verschijnt!

Middelbare school

Lukt het uw kind niet om, ondanks hulp van school en van u, geen goede schoolresultaten neer te zetten? Of blijft het moeite houden met een bepaald vak? Misschien heeft uw zoon of dochter dan een extra steuntje in de rug nodig. Indivudele begeleiding en de uitleg van een expert zal uitkomst bieden. Kijk dan eens bij Bestebijles.com: dé vergelijkingssite om vele bijlesleraren te vergelijken. Voor studiebegeleiding aan huis of in de buurt. En veel bijlesleraren geven ook online les en dat is wel zo handig, gezien de coronacrisis. En welke huiswerkbegeleider wilt u voor uw zoon of dochter? U kunt kiezen uit: scholier, student of docent. Vergelijkt u hun tarieven en boek direct de bijlesleraar die bij uw kind past en bij uw budget.

    

StudyShop BX - Wiskunde Huiswerkhulp & Studietools Middelbaar Onderwijs: VMBO, HAVO, VWO, MBO & TSO, BSO, KSO & ASO

Professionele Studietools!

Wil je de beste doe-het-zelf studiehulp? Ontdek dan nu de professionele webshop studietools! Ontdek de heldere Uitlegvideo's en de slimme Studieplanners Plus! Óf kies examentools als de unieke Examenwizard (stel nu je eigen oefentoets & oefenexamen samen!), de smart Examenplanner Plus én de complete Examenbundels!

 StudyShop BX - eersteklas Studietools VMBO, HAVO, VWO, MBO, HBO!