OudersXtra

OudersXtra - Tips & tools voor ouders die zelf hun kind wilen helpen met het huiswerk!

OudersXtra is hét portaal voor ouders met schoolgaande kinderen. Want zoekt u de beste doe-het-zelf huiswerkhulp om zélf uw kind te helpen met het huiswerk? Dan zit u hier goed voor vele gratis huiswerktools. En daarnaast bieden wij ook nog professionele studiehulpjes in onze Shop. Zo vindt u altijd de juiste tool om uw zoon of dochter te helpen om over te gaan of te slagen!

OudersXtra

Gratis huiswerktools!

Profiteer ook van onze gratis huiswerkhulpjes met veel extra uitleg om uw kind te helpen. Zo zijn er de verzamelde Studielinks voor huiswerk, proefwerken en examens.

Image by Freepik.com

En kijkt u ook eens bij onze Videolokalen, met vele verzamelde gratis uitlegvideo's gerubriceerd per schoolvak. Vooral handig voor dyslectische leerlingen en beelddenkers! En dan zijn er nog de slimme Studieplanners om effectief toetsen, tentamens en examens te organiseren en te plannen!  Wees dus slim en zet de studietools in om uw kind te ondersteunen bij alle lastige huiswerkopgaven. Want de huiswerk links en video's bieden veel heldere uitleg. zodat ook uw zoon of dochter eindelijk de lesstof gaat begrijpen.

OudersXtra

Vaklokalen & Xtra-Portalen

Om het u gemakkelijk te maken, hebben wij alle tips en tools uit het hoofdmenu, ook bij elkaar gezet in de Vaklokalen en de Xtra-portalen: HuiswerkXtra, ToetsXtra en ExamenXtra.

Bijvoorbeeld: zoekt u hulp voor één specifiek vak, zoals Wiskunde, dan vindt u alle uitleg links, uitlegvideo's, tips en planners voor Wiskunde in het grote Wiskunde Vaklokaal. Wilt u alleen hulp bij proefwerken en toetsen voor uw zoon of dochter? Dan gaat u naar het portaal ToetsXtra. Zo komt u snel bij de informatie die u zoekt voor uw zoon of dochter. 

OudersXtra

Tips voor huiswerk- & leerproblemen

Heeft uw kind op de basisschool of middelbare school geen problemen met het begrijpen van de lesstof? Maar kampt hij of zij met leerproblemen als dyslexie, dyscalculie, geheugenproblemen of faalangst? Of zijn er problemen met de concentratie en motivatie? Dan heeft uw kind vast iets aan deze tips:

Huiswerktips     Concentratietips
     
Proefwerktips   Faalangsttips
     
Examentips    Faalangst Plan
 
 
U ziet, er zijn genoeg hulpjes, studietips en tools om aan de slag te gaan met uw kind. Wees dus slim en geef uw zoon of dochter zélf bijles, huiswerk- en examenhulp!

OudersXtra 

Tips voor uzelf!

Wilt u uw kind zélf helpen met het leren, maken en plannen van het huiswerk? Dat is fijn! Doe dan uw voordeel met deze handige huiswerktips voor ouders:

Huiswerktips Ouders

 

Bijles nodig?

Basisschool

Veel ouders zitten door corona lockdowns, met de handen in het haar. Want de achterstanden bij veel basisschool kinderen worden almaar groter. En zij kunnen niet helpen, doordat beiden (fulltime) thuiswerken. Bovendien weten ze vaak niet hoe je een leerachterstand het beste kunt aanpakken. Herkent u zichzelf hier in? Kijk dan bij bijles vergelijker Bestebijles.com. Want daar vindt u vele enthousiaste PABO studenten en onderwijsassistenten in opleiding die uw kind graag helpen. Met de online lessen van school, maar ook met het verhelpen van leer- en huiswerkachterstanden van uw basisschool kind! Vul uw gegevens in en een lijst van geschikte studenten, onderwijsassistenten en leraren in uw buurt verschijnt!

Middelbare school

Lukt het uw kind niet om, ondanks hulp van school en van u, geen goede schoolresultaten neer te zetten? Of blijft het moeite houden met een bepaald vak? Misschien heeft uw zoon of dochter dan een extra steuntje in de rug nodig. Individuele begeleiding en de uitleg van een expert bieden uitkomst. Kijk hiervoor gerust eens bij Bestebijles.com: dé vergelijkingssite om vele bijlesleraren te vergelijken. Voor studiebegeleiding aan huis of in de buurt.

Online les

Veel bijlesleraren geven ook online les. Dat is wel zo handig, gezien de afgelopen coronacrises en de lockdowns die nog steeds op de loer liggen. En welke huiswerkbegeleider wilt u voor uw zoon of dochter? U kunt kiezen uit: scholier, student of docent. Vergelijkt u hun tarieven en boek direct de (online) bijlesleraar die bij uw kind past én bij uw budget!

Nu verkrijgbaar in de webshop!

Proefwerkstof helder uitgelegd op video!

Video Voordeelpakketten Middelbare school
Video Voordeelpakketten Middelbare school

StudyShop BX voor betaalbare studietools, examentools en lestools VMBO, HAVO, VWO, MBO, HBO!