Over ons

Onze missie

Wat willen de scholier en de student? Zij willen goede school- en studieresultaten kunnen neerzetten, zodat zij overgaan of slagen. Het liefst met goede cijfers natuurlijk. En wat beoogt BijlesXtra? Wij willen scholieren basisonderwijs en middelbaar onderwijs én studenten mbo, in hun leerprocessen ondersteunen.

Om dit te bereiken, hebben wij onder andere huiswerk links, uitlegvideo'sstudieplanners en studietips ontwikkeld, effectieve huiswerktools, waarmee leerlingen en studenten zélf hun leer- of huiswerkachterstand kunnen inhalen.

Scholieren en studenten kunnen, naar gelang hun behoefte, kiezen voor de portalen BijlesXtra, HuiswerkXtra of ToetsXtra. Voor examenleerlingen en examenstudenten is er ExamenXtra, hét complete examenportaal met exameninformatie en examentools. 

Het uiteindelijke doel is, dat leerlingen en studenten niet alleen dat felbegeerde diploma daadwerkelijk halen, maar dat de weg daar naartoe zonder stress zal zijn! 

Onze visie

Wij willen dat zoveel mogelijk leerlingen en studenten hulp krijgen bij het huiswerk, de toetsen en examens, als zij dat nodig hebben. Of dat nu is door zichzelf te helpen met bovengenoemde huiswerk- en examentools, of door eerlijk, snel en eenvoudig externe studiehulp te vinden via onze vergelijkingstool. 

Om deze reden vinden wij dat BijlesXtra een gratis toegankelijk studiehulp portaal moet zijn en blijven. Alle tools moeten dan ook online gratis aan te wenden of te downloaden zijn, en wel door iedereen. Dus ook door ouders die hun zoon of dochter en leraren die hun leerlingen willen versterken door ze te doen profiteren van de Xtra's van BijlesXtra.

Winstoogmerk

BijlesXtra kent dan ook geen winstoogmerk, maar werft sponsoren om de kosten van de websites, het daar uit voorvloeiende onderhoud én de ontwikkeling van nieuwe huiswerktools, te kunnen bekostigen.

 
BijlesXtra ... voor iedereen meer kans op school- of studiesucces!