EXAMENPLANNER

De beste Examenplanner!

VMBO - HAVO - VWO  - MBO - HBO

 
De beste gratis Examenplanner VMBO, HAVO, VWO & Tentamenplanner MBO, HBO, WO

De beste (gratis) Examenplanner en/of Tentamenplanner gezocht? Omdat jij je tentamen- en examenweken effectief wilt plannen, voorbereiden en aanpakken? Omdat jij weet dat een goede en ruime planning betekent, dat jij op tijd alle tentamen- en examenstof zult leren? Zonder deadlines of examenstress ...

Dan zijn de volgende examenplanners iets voor jou. Voor het goed plannen van je tentamens en centrale (eind)examens en de tentamen- en examenstof. Samen met deze examentips wordt examenvoorbereiding VMBO, HAVO, VWO, MBO en HBO een makkie!

Image by Freepik

1. Gratis Examenplanner

De voordelen:

  •  Het werk voor al je examenvakken inplannen;
  •  Jezelf niet overladen; niet meer doen dan je kunt;
  •  Houvast, rust en zelfvertrouwen krijgen;
  •  Anderen laten meekijken, zodat zij jou kunnen helpen.

Download dus de gratis Examenplanner! Pas hem aan, zo veel en vaak je wilt. Doe dit zo ver mogelijk vóór de tentamen- of examenweken. Zo ga jij optimaal voorbereid en ontspannen de examenperiode in! TIP: Print de planner uit en hang hem zo op dat je goed overzicht hebt over alle (her)examens: jij mist zo niets!

Examenplanner BijlesXtra

 

2. Examenplanner Plus!

Moeite met plannen? Dan is de Smart Examenplanner Plus iets voor jou. Want met deze slimme planner voer jij snel en gemakkelijk, via een centraal scherm je studieactiviteiten en overige bezigheden in. Geen tijd en energie verloren aan handmatig invullen .... da's handig!

Examenplanner Plus VMBO, HAVO, VWO en Tentamenplanner MBO, HBO, WODe voordelen:

Je kunt je activiteiten verdelen in categorieën en ze een omschrijving geven: 

  • Tentamen- & Examendagen 
  • Alleen studeren
  • Samen studeren
  • Recreatie & Sport

De planner zet de activiteit in de juiste categoriekleur en op de juiste plek in de planner. Jij herkent zo snel wat je doen moet, voor welk vak en met wie. Je hebt nu een goed overzicht over je werk. Je ziet ook snel of de tijd die je aan studeren en aan ontspanning besteedt, wel in balans is. Want je tijd voor studie mag natuurlijk niet in de knel komen door te veel afspraakjes, maar er moet ook wel tijd overblijven voor sport, sociale afspraken en urgente zaken. Overlaad jezelf dus niet en pas je planning zo nodig aan. Zo houd jij de controle over je examenvoorbereiding!

Heel jaar planning fun!

Deze planner maakt je tentamen/examenperiode: georganiseerd, overzichtelijk en dus relaxt. Weg examenstress! Krijg weer zin in je tentamen- en examenvoorbereiding zonder deadlines of onverwachte tijdnood. Leren en oefenen van tentamens en examens is voor jou geen issue meer! De Examenplanner Plus (mét handige snel printknop) is goed voor een heel jaar planning fun zit boordevol slimme studietips. En dat voor maar € 14,95. Bestel hem ook in de webshop!

 Examenplanner Plus VMBO, HAVO, VWO en Tentamenplanner MBO, HBO, WO

 

 > Alle examenstof uitgelegd op video!

Video Voordeelpakketten Middelbare school
Video Voordeelpakketten Middelbare school