EXAMENTIPS

Examentips VMBO HAVO VWO!

 

Examentips & Tentamentips: de beste voorbereiding tentamens & centrale eindexamens VMBO, HAVO, VWO!Examentips gezocht? Omdat jij vast besloten bent te slágen voor je centrale eindexamens VMBO, HAVO,VWO, of je tentamens MBO, HBO, WO? Ben jij zo iemand? Mis de béste examen geheimen dan niet! Lees hoe je je tentamen- of examenstof moet plannen, aanpakken, oefenen en lerenLeer ook hoe je de tentamen- en examenvragen moet aanpakken. Dus hup, ga snel aan de slag, want met deze tips ben jij perféct op je tentamens en examens voorbereid! 

 

Examentips - Stap voor stap!

Iedere stap in jouw tentamen- of examenvoorbereiding heeft eigen, zeer praktische en effectieve tips. Je vindt hier tips om met de juiste houding en mindset aan je tentamen of examen te beginnen. Maar ook hoe je je optimaal kunt voorbereiden en wat je het beste tijdens het examen kunt doen. Tenslotte leer je hoe je je cijfer en prestaties kunt evalueren. Om een herhaling van fouten en ook tijdnood, te voorkomen. Wees slim, download ze en zorg zelf dat je slaagt!

 
 

Check ook deze examentools:

> Examenstof helder uitgelegd op film!

Video Voordeelpakketten Middelbare school
Video Voordeelpakketten Middelbare school

> Examenplanner Plus!

Moeite met plannen? Dan is de Examenplanner Plus iets voor jou. Want met deze slimme planner voer jij snel en gemakkelijk, via een centraal scherm je studieactiviteiten en overige bezigheden in. Geen tijd en energie verloren aan handmatig invullen .... da's handig!

Examenplanner Plus VMBO, HAVO, VWO en Tentamenplanner MBO, HBO, WOJe kunt jouw activiteiten verdelen in categorieën en ze een omschrijving meegeven: 

  • Tentamen- & Examendagen 
  • Alleen studeren
  • Samen studeren
  • Recreatie & Sport

De planner zet de activiteit in de juiste categoriekleur en op de juiste plek in de planner. Jij herkent zo snel wat je doen moet, voor welk vak en met wie. Je hebt nu een goed overzicht over je werk. Je ziet ook snel of de tijd die je aan studeren en aan ontspanning besteedt, wel in balans is. Want je tijd voor studie mag natuurlijk niet in de knel komen door te veel afspraakjes, maar er moet ook wel tijd overblijven voor sport, sociale afspraken en urgente zaken. Overlaad jezelf dus niet en pas je planning zo nodig aan. Zo houd jij de controle over je examenvoorbereiding!

Heel jaar planning fun!

Deze planner maakt je tentamen/examenperiode: georganiseerd, overzichtelijk en dus relaxt. Weg examenstress! Krijg weer zin in je tentamen- en examenvoorbereiding! Voor jou geen deadlines, examenstress en onverwachte tijdnood. Leren, oefenen en maken van tentamens en examens is voor jou geen issue meer en je slaapt weer goed!

De Examenplanner Plus (mét handige snel printknop) is goed voor een héél jaar planning fun zit boordevol slimme studietips. Bestel hem ook in onze webshop!

 Examenplanner Plus VMBO, HAVO, VWO en Tentamenplanner MBO, HBO, WO