VIDEOLOKAAL SCHEIKUNDE

Scheikunde video's

Hallo! Zoek je de béste Scheikunde video uitleg?

 

Scheikunde videos en uitleg en examen videos tentamens en centrale eindexamens VMBO HAVO VWO klas 4, 5, 6.De beste Scheikunde video's staan in Videolokaal Scheikunde & Chemie! Dat is mooi, want zit jij ook voor toets, tentamen of eindexamen? En kun je wel wat extra scheikunde uitleg gebruiken? Dan geen paniek, want jij kunt veel zelf doen voor betere cijfers in het VMBO, HAVO, VWO en MBO!

Scheikunde Video's ... geef jezelf bijles!

Wij helpen je met deze uitlegvideo's en examenvideo's met duidelijke instructie voor de lastige scheikundige onderwerpen. Pak dus aan dat Scheikunde huiswerk, die toetsen, tentamens of examens en geef jezelf bijles, huiswerkhulp of examenhulp. Zorg dat je overgaat of slaagt. Je kunt het met deze scheikundelessen!

 

Kies hieronder jouw gratis Chemie & Scheikunde video, óf ga voor de professionele Digistudies video instructie met een uitgebreide online leeromgeving met oefenopgaven, oefenexamens en begrippenlijsten voor jou met deze scheikundelessen!

 

UITLEGVIDEO'S SCHEIKUNDE

 

Scheikunde video's - proefwerken & toetsen

Hier vind je gratis Scheikunde videolessen om jou te helpen met extra uitleg voor je proefwerken in de toetsweek! Ga ook voor een mooie voldoende! Bekijk ook de vele video's Scheikunde van de Digistudies docenten!

Docenten Scheikunde


EXAMENVIDEO'S SCHEIKUNDE

 

Scheikunde video's - tentamens & examens

Hier vind je gratis Scheikunde videolessen om jou te helpen met extra uitleg voor je tentamens en examens! Zorg ook dat je slaagt met de vele video's Scheikunde van de Digistudies docenten!

Docenten Scheikunde

HAVO
VWO
 

DIGISTUDIES DOCENTEN

 

De beste Video's in de webshop!

 

Scheikunde Videos Digistudies- Uitleg proefwerken, tentamens, eindexamens VMBO HAVO VWO,klas 3, 4, 5, 6.Wil jij de beste Scheikunde video's voor jouw bovenbouw toetsvoorbereiding of examenvoorbereiding VMBO TL/GL, HAVO en VWO? Mis dit videopakket dan niet! Want in deze eersteklas instructievideo's leggen scheikundeleraren duidelijk de lesstof uit. Het Scheikunde Videopakket met vele scheikunde filmpjes, bereidt jou perféct voor op alle onderwerpen, zoals: stoffen & mineralen, chemische processen & kringlopen, zuren & basen, redoxreacties en koolstofchemie enz. Nu voor slechts €15,- te koop in de webshop!

Aardrijkskunde Videos Digistudies- Uitleg proefwerken, tentamens, eindexamens VMBO HAVO VWO,klas 3, 4, 5, 6.

 

Korting met Voordeelpakket: 2, 3, 4 of alle vakken!

Heb jij met meer vakken moeite in de bovenbouw of in het examenjaar? En leer jij graag met videobeelden? Wees dan slim en ga voor koring met de Voordeelpakketten VMBO, HAVO en VWO:

HAVO EXAMENS
HAVO EXAMENS
VWO EXAMENS
VWO EXAMENS
VWO VOORDEEL PAKKETTEN
VWO VOORDEEL PAKKETTEN
HAVO VOORDEEL PAKKETTEN
HAVO VOORDEEL PAKKETTEN
VMBO EXAMENS
VMBO EXAMENS
VMBO VOORDEEL PAKKETTEN
VMBO VOORDEEL PAKKETTEN

→ Studieplanners Plus!

Examenplann...
Examenplanner Plus Examenplanner Plus